Hlavní obsah

Američanka se chlubí nejdelšími vlasy na světě. Měří 6,5 metru

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američanka Asha Mandelová si nestříhala vlasy už 24 let. Její téměř šest a půl metru dlouhé dredy jí vzhledem ke své váze způsobují zdravotní problémy, ale vzdát se jich rozhodně nechce. Jsou totiž její velkou chloubou.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena má na hlavě 6,5 metru dlouhé dredy

 
Článek

Mandelová, která se pyšně označuje jako „černošská Zlatovláska“, stráví péčí o vlasy až pět hodin denně. Měsíčně spotřebuje 24 lahviček šampónu a mokré její vlasy váží přes sto kilogramů.

Lékaři jí doporučili, aby si své dredy, které jsou zapsány v Guinnessově knize rekordů jako nejdelší na světě, ostříhala. Ulevilo by jí to totiž od nepříjemných bolestí zad a krku. Sedmačtyřicetiletá Američanka to ale odmítá. Není se čemu divit, vlasy totiž označuje za své dítě, lásku nebo korunu.

Slouží jí také jako reklama, prodává totiž vlastní řadu kosmetiky. Důraz klade především na šampóny, které sama používá. Zákaznice pak nemají při pohledu na její vlasy problém uvěřit, že jsou opravdu kvalitní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám