Hlavní obsah

Žena rodila venku. Mysleli si, že je opilá

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HIgh Wycombe

Angličanka Kim Leightonová má za sebou porod, který by si nepřála asi žádná žena. Své dítě totiž přivedla na svět před obchodním centrem. Ochranka budovy si navíc ze začátku myslela, že je opilá. Zmatení byli i na lince záchranné služby, její telefonát totiž považovali za vtip, informoval deník The Sun.

BEZ KOMENTÁŘE: Bezpečnostní kamera zachytila rodící ženu před nákupním centrem

 
Článek

Na Leightonovou přišly porodní bolesti v úterý v nočních hodinách. Vydala se ven z bytu ve městě High Wycombe a zatímco její matka šla pro auto, čekala před obchodním centrem poblíž svého bytu.

Ve chvíli, kdy se matka objevila s vozem, už 25letá žena věděla, že se do nemocnice nedostane včas. Sedla si proto na chodník, smířená s porodem na neobvyklém místě. Členům ochranky v ten moment došlo, že podivně se pohybující žena není opilá a s přikrývkami v ruce přiběhli na pomoc.

Jmenuje se po nákupním centru

Bez problému nebyla ani komunikace se záchrannou službou. „Mysleli si, že jsme opilí a děláme si z nich legraci. Křičela jsem do telefonu, že rodím, a pak už jsem jenom zatlačila a moje malá holčička se narodila přímo do náruče mojí mámy,“ popsala Leightonová svůj snadný porod.

„Překvapivě jsem se vůbec nebála. Nebyla mi ani zima, jen jsem chtěla, aby už přijela sanitka. Lékaři po telefonu radili, ať se dostanu do tepla, ale nemohla jsem chodit. Pupeční šňůra totiž stále nebyla přerušená, takže jsem zůstala sedět na chodníku,“ dodala Leightonová, která už má čtyřletého syna Lewise.

Leightonová pojmenovala svou novorozenou dceru jako Leanne Eden, po nákupním centru, před kterým porodila. V kolonce místa narození má malá holčička prozatím uvedeno „jiné“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám