Hlavní obsah

Jedi kotě je děsivější než sám lord temnot

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový díl Hvězdných válek by se měl do kin dostat v roce 2015, ale to je pro některé fanoušky příliš dlouhá doba. Čekání si proto krátí různými nadšeneckými projekty. Jedním z nich je i krátký film s kotětem jménem Gatsby, které má schopnosti jako rytíř Jedi a nebojí se je použít ani proti svému páníčkovi.

Jedi kočka je děsivější než Darth Vader

 
Článek

Video začíná záběrem na kotě, které sleduje jeden z dílů Hvězdných válek. Poté zavře tlapkou notebook, ovšem ne fyzicky, ale za pomoci síly rytířů Jedi. O chvíli později potrápí svého páníčka, když mu telekinetickými schopnostmi pošle auto dolů z kopce.

Jako každá správná kočka obrátí pozornost k rybce v akváriu, kterou z něj vytáhne pouhým pohledem. Než z ní ale stačí udělat svačinku, vyruší ho páníček. To ho ovšem přijde draho. Kotě totiž evidentně vyznává temnou stranu síly a neváhá napodobit slavný Darth Vaderův hmat, při kterém svého majitele vyzvedne za krk do vzduchu.

Poté ho ovšem pustí a s olíznutím se obrátí zpět k akváriu. V ten moment film stylově končí. Titulková sekvence ještě nabízí krátký pohled do zákulisí natáčení, které bylo i přes minutovou délku videa náročné. Práce se zvířaty totiž není jednoduchá, mnoho sekvencí proto vzniklo složením z více různých záběrů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám