Hlavní obsah

Duel mladíka s lampou skončil vítězstvím veřejného osvětlení

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dudley

Stalo se to asi většině z nás a většinou to nebylo nic příjemného. I tak ale většinu lidí škodolibě potěší podívat se na to, jak někdo cizí narazí hlavou do sloupu veřejného osvětlení. Zejména pak, když si o to dotyčný opravdu říká vlastní hloupostí.

BEZ KOMENTÁŘE: Lampa se připletla mladíkovi do cestyVideo: West Midlands Police

 
Článek

Britské kamerové systémy patří k těm nejdůkladnějším v Evropě. Mládeži se však často nelíbí, že je kamery sledují a svou nespokojenost dávají najevo nejrůznějšími způsoby.

Policie z oblasti West Midlands v tomto týdnu zveřejnila video pořízené v říjnu, na kterém jde mladý muž v noci centrem města Dudley, zírá do bezpečnostní kamery na ulici a směrem do čočky dělá neslušné gesto.

Mladík, zcela podmaněný ukazováním prostředníčku do kamery se však zapomněl dívat na cestu, do níž se mu připletl devítimetrový sloup pouličního osvětlení. Mladík do něj narazil hlavou, následně se rychle oklepal a drsňácky své gesto urychleně obnovil.

"Krásně to ukazuje, s jakými lidmi tu žijeme. Z těch záběrů se sice asi svět nezboří, ale upřímně jsem to tomu hlupákovi přál. Zkrátka, když už chcete být sprostí, tak se aspoň dívejte na cestu," napsal do internetové diskuze muž s přezdívkou Dudlick.

Reklama

Výběr článků

Načítám