Hlavní obsah

Chlapec se při hrozivém pádu zasekl v úzkém prostoru, drtily ho stěny

Novinky, Karolína Vrbasová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wu-čang-ku

Malý Číňan přežil událost, která mohla znamenat jeho smrt. Při hrozivém pádu zůstal viset mezi zdmi dvou domů, přičemž pod sebou měl další desítky metrů hloubky. Místní obyvatelé hovoří o přežití chlapce jako o zázraku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Chlapec se při hrozivém pádu zasekl v úzkém prostoru, drtily ho stěnyVideo: Reuters

 
Článek

Incident se odehrál ve vesnici Wu-čang-ku ve východní Číně. Čtyřletý chlapec spadl při hře nešťastnou náhodou z balkonu ve třetím patře. Jeho tělíčko se během letu zaklínilo mezi dvěma budovami v mezeře úzké pouhých 25 centimetrů. Šokované dítě viselo v malém prostoru do příjezdu záchranářů třicet minut. Ti ho nejdříve zajistili lanem a poté dvě hodiny pracovali na probourávání 60 centimetrů tlustého zdiva.

Díky rychle provedené záchranné akci bylo dítě vysvobozeno a následně odvezeno do nemocnice k ošetření. Děsivá nehoda se navíc obešla bez vážnějších zranění, chlapci zůstalo pouze několik modřin a jizva na čele.

Jeho rodiče mluví o obrovském štěstí, malý nešťastník měl totiž po celou dobu pod nohama hlubinu dalších dvou pater. Kdyby se během pádu posunul dál, následky mohly být fatální.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám