Hlavní obsah

Zloděje srazilo při útěku z obchodu auto, přesto prodavačům uprchl

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oldham

Únikovou cestu si zřejmě nepromyslel zloděj, který kradl v supermarketu ASDA v anglickém Oldhamu. Při útěku z obchodu se vydal přímo na rušnou silnici, kde ho srazilo auto. I přesto se mu ale podařilo uprchnout. Prodavači z obchodu totiž byli nehodou tak šokováni, že nebyli schopni pronásledování.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděje srazilo na útěku auto, i přesto uprchl

 
Článek

Neznámý muž kradl v obchodě už na konci září, ale společnost, která supermarket provozuje, se k incidentu vyjádřila až teď, jak informoval deník Daily Mail. Událost zachytila kamera v taxíku zaparkovaném u silnice. Zloděj vběhl stříbrnému autu přímo pod kola, řidič byl bez šance na reakci. Muž přeletěl přes auto a mimo záběr dopadl na kraj cesty.

To šokovalo zaměstnance obchodu, který zloděje pronásledoval. Chytil se za hlavu a vydal se na pomoc sraženému. Ptal se ho: „Jste v pořádku? Stalo se vám něco?“ Zloděj o pomoc nestál, stále totiž myslel na útěk. Rozeběhl se proto na druhou stranu vozovky. Než se tam dostal, tak dvakrát upadl a dokonce mu spadly i kalhoty.

Personál obchodu byl stále v šoku. Když se muž definitivně vzpamatoval a utekl pryč, tak ho nepronásledovali. Jeden ze zaměstnanců se dokonce sklesle posadil pod strom a složil hlavu do dlaní. Policie případ vyšetřuje, zloděje se jim zatím nepodařilo identifikovat.

„Krádeže v obchodě bereme velmi vážně, ale nikdy nechceme, aby se naši zaměstnanci dostali do nebezpečné situace nebo do ní vystavili někoho jiného. Naší politikou je vypořádávat se s krádežemi tak, aby nikdo nepřišel k úhoně,“ uvedl mluvčí řetězce ASDA pro MailOnline.

Reklama

Výběr článků

Načítám