Hlavní obsah

Hasič skopl zpět na balkón 16letou sebevražedkyni

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stavropol

Velké drama se odehrálo o víkendu v ruském městě Stavropol. Hádka s otcem dovedla dívku jménem Farida až na balkónovou římsu ve 12. patře činžovního domu. Tam dívka dlouhých 40 minut napínala svoji rodinu. Když už to vypadalo, že skočí, tak se ze střechy zhoupl hasič a dostal ji nestandardním zákrokem do bezpečí.

BEZ KOMENTÁŘE: Hasič skopl sebevražedkyni z balkónu do bezpečí

 
Článek

Faridu se od skoku snažila odradit její rodina, ale čím více ji členové rodiny přemlouvali, tím blíže byla 16letá dívka skoku. Na místě byla i jednotka tamních hasičů, dva z nich se snažili potichu dostat do blízkosti dívky. Jeden byl na střeše, druhý se připlížil na balkón.

Když už Farida sotva balancovala na hraně římsy, hasiči se rozhodli jednat. Jeden z nich se zhoupl ze střechy a nohou ji skopl dolů na balkón. Dívka se však nehodlala vzdát a rychle se vrhla zpět na římsu. V tu chvíli zasáhl druhý z hasičů a pevně ji chytil. Farida byla poté převezena do nemocnice.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Žena chtěla skočit z mostu s dítětem v náručíVideo: Reuters

Podobná záchrana v poslední chvíli se odehrála letos v únoru v Pekingu, kde se chystala skočit z mostu žena s dítětem v náručí. Od smrti je zachránil kolemjedoucí policista. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám