Hlavní obsah

Muže v plné rychlosti smetlo auto, on se sebral a odešel

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Charlotte

Strážný anděl Shauna Lewise se minulý víkend pořádně zapotil. Muže totiž cestou do práce srazilo v plné rychlosti auto. Přesto, že Američan utrpěl zranění, z místa nehody sám odešel po svých, uvedl server wtvy.com.

BEZ KOMENTÁŘE: Bezpečnostní kamera natočila srážku i Lewisův odchodVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Lewis šel minulou sobotu v Charlotte v Severní Karolíně v časných ranních hodinách do práce. Když přebíhal přes silnici, srazilo ho auto.

Celý incident natočila bezpečnostní kamera z nedalekého obchodu. Na záznamu je vidět, jak Lewise nabralo auto na kapotu a odmrštilo ho do vzduchu. Zhruba po šesti minutách Američan sám odchází.

„Vzpomínám si, že jsem běžel přes silnici, a když jsem byl v půlce, uviděl jsem blížící se světla. Neměl jsem čas se zastavit, uskočit nebo nějak uhnout," sdělil místní televizní stanici WSOC.

Řidič, který ho srazil, vystoupil na chvíli z vozu. Pak se ale vrátil a odjel. "Mohl mi nějak pomoct, neměl odjíždět. Nechci ho vidět za mřížemi, ale chci, aby zaplatil za to, že z místa činu ujel,“ řekl Lewis, který je dočasně v pracovní neschopnosti a chodí o holi. Nyní doufá, že videozáznam pomůže policii k dopadení řidiče.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám