Hlavní obsah

S přehledem nejhorší vynález roku? Popcornový kanón

Novinky, Vojtěch Pospíšil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Inženýři ze společnosti Popcorn Indiana sestrojili přístroj, který má podle nich udělat z pojídání popcornu velkou zábavu. Jejich vynález reaguje na zvuk a ze svého malého kanónu vystřeluje vždy jednu kuličku popcornu. Jedlík si tak nemusí špinit ruce od mastné pochutiny.

BEZ KOMENTÁŘE: Hlasem ovládaný kanón střílí popcorn lidem přímo do pusy

 
Článek

Přístroj, pojmenovaný jako Popinator, využívá systém mikrofonů, který je velmi podobný lidskému systému sluchu. Pokud někdo řekne slovo „pop“, Popinator zaměří místo odkud zvuk přišel a vystřelí do vzduchu jeden kus popcornu.

Mašinka se snaží mířit na ústa dané osoby, ale každý kus popcornu je jiný, takže nelze dosáhnout úplné přesnosti a při chytání je potřeba trocha manévrování. Popcorn se běžně konzumuje po více než jednom zrnku, a tak je jasné, že prodejní hit se z nového mechanického pomocníka nestane.

Toho si je společnost Popcorn Indiana, která kromě popcornu vyrábí i chipsy, dobře vědoma a Popinator používá pouze pro své marketingové účely a jako zábavu pro zaměstnance.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám