Hlavní obsah

Výjimečný snímek z norské divočiny perfektně symbolizuje lidskou volnost

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oslo

Britský fotograf Jay Patel (42) z Wallingtonu pořídil v norských fjordech působivý snímek, který osloví snad každého. Na místě zvaném Trollův jazyk vyfotil ženu, která si vychutnávala výjimečnou atmosféru na kusu skály trčícím zhruba kilometr nad okolní krajinou. A co si budeme povídat, světelné podmínky byly na místě výborné.

Foto: Profimedia.cz

Pocit absolutní volnosti? Zkuste Norsko...

Článek

Působivá fotka německé výletnice vznikla na místě, kam není ani trochu lehké se dostat. Předchází tomu náročný pětihodinový výšlap, který není úplně pro každého. Skutečností však zůstává, že na Zemi není mnoho míst, kde byste měli pocit, že vám leží svět na dlani.

Foto: Profimedia.cz

Pocit absolutní volnosti? Zkuste Norsko...

Místo Trolltunga v jižní části norských fjordů zvané Skjeggedal je jedním z nejpopulárnějších míst pro milovníky divoké přírody a ročně jej navštíví desetitisíce lidí.

BEZ KOMENTÁŘE: Trolí jazyk je oblíbenou přírodní vyhlídkou. Někteří turisté tu mají pro strach uděláno

"Nikdy jsem nebyl na žádném působivějším místě, než je tohle. Chtěl jsem na fotografii zachytit daný moment," dodal Patel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám