Hlavní obsah

Kráva utekla před roztouženým býkem do pátého patra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nižgorod

Sexuální apetit býků je tak silný, že jsou mnohdy ochotni pro páření riskovat cokoli. Rozvášněný samec skotu může být velmi nebezpečný, rozhodně se ho krávy jen tak nezbaví. Jak dotěrný může být, poznala i jedna stračena z Lesogorska u Nižgorodu. Před roztouženým býkem musela utéct do pátého patra bytového domu.

Článek

Obyvatelé domu nevěřili svým očím, když otevřeli dveře a za nimi stála rohatá kráva. V přízemí domu supěl a funěl rozvášněný býk, jehož zkrotil jediný chvat – silné stisknutí nosní přepážky, za niž bylo zvíře odvedeno. Krávu z pátého patra stahovali hasiči. Přivázali jí lana za rohy a táhli až do přízemí.

„Ten býk byl extrémně nadržený a věnoval nadměrnou pozornost právě této krávě na letních pastvinách. Když se před ním snažila utéct, vběhla do budovy a vystoupala do nejvyššího, pátého podlaží,“ uvedlo v oficiálním prohlášení irkutské ministerstvo pro krizové situace.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám