Hlavní obsah

Podvrh roku? Slavnostní zahájení olympiády mělo sledovat UFO

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olympijské hry v Londýně měly jedno z nejkouzelnějších zahájení, jaké kdy bylo k vidění. Diskuze po celém internetu však zahlcuje video, které by mělo údajně dokazovat, že slavnostní nástup včetně české promenády v modrých holínkách sledoval z menšího odstupu létající talíř. Jestli šlo o nějaké bezpečnostní opatření, či zda je video podvržené, zatím není jasné.

BEZ KOMENTÁŘE: Přiletěli se na zahájení olympiády podívat i mimozemšťané?

 
Článek

Objekt diskového tvaru je na videu patrný ve chvíli, kdy vstupuje do levé horní části záběru. Objekt se pohybuje extrémně pomalu a rozhodně nepůsobí jako součást techniky, která by monitorovala průběh slavnostního zahájení na Olympic Parku.

Pravdou je, že během večera, ve kterém figurovala samotná královna Alžběta II., Agent 007 James Bond či Mr. Bean, by se asi nikdo nepodivoval, kdyby i UFO bylo součástí ceremoniálu.

Zvláště poté, co Velká Británie v minulém měsíci uvolnila velké množství spisů souvisejících s neidentifikovanými létajícími objekty.

Reklama

Výběr článků

Načítám