Hlavní obsah

Šedesátiletý muž se během tří měsíců stal otcem, dědou i pradědou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doncaster

Šedesátiletý Patrick Sloan z Anglie má výjimečný rok. Podařilo se mu totiž zplodit syna a necelé tři měsíce poté přivítat na svět vnuka a pravnuka. Patrick přitom před lety po třetím potomkovi podstoupil vasektomii – přerušení chámovodů. Jenže poté se znova oženil a druhá manželka chtěla dítě. Po náročné operaci se podařilo chámovody sešít a narodil se malý Ethan.

Foto: Profimedia.cz

Během pouhých tří měsíců se Angličan stal nejen otcem, ale i dědečkem a pradědečkem. Ilustrační foto

Článek

Ethan, kterého v březnu porodila 39letá Joanne, je tak Patrickovým čtvrtým potomkem, který je o osmadvacet let mladší než třetí ze Sloanových dětí z prvního manželství.

Přesto se už stal strýcem, mimo jiné i osmnáctileté Fern, která rodila pár týdnů po jeho narození. Přivedla na svět chlapce Masona, Patrickova prvního pravnuka.

Kliku u dveří porodnice si Fern téměř podávala s matkou Odette, která porodila Leonarda. Ten je bratrem pro Fern, vnukem pro Patricka, synovcem pro dvouměsíčního Ethana a strýcem pro dvoutýdenního Masona.

„Všichni tři kluci jsou fantastičtí. Jsem si jistý, že jsou lidé, kteří si budou myslet, že je moje životní situace dost divná. Souhlasím, že to není běžné, ale za nic na světě bych to nevyměnil. Ethan mi prodloužil život a jsem na něj hrdý, dává mi tolik radosti. To, že mám navíc vnuka a prvního pravnuka, je třešinkou na dortu,“ pochvaloval si Sloan z Doncasteru v hrabství Yorkshire.

Reklama

Výběr článků

Načítám