Hlavní obsah

Žena omylem vjela autem z myčky rovnou do řeky

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hackensack

Zákon schválnosti praví, že pokud si umyjete auto, do několika dnů začne pršet. V případě Američanky z města Hackensack v New Jersey ovšem tento „zákon“ nabyl zcela nové úrovně. Jakmile vyjela autem z myčky, spletla si pedály a namířila si to rovnou do řeky. Naštěstí byli na blízku obětaví zachránci, kteří ji z potápějícího se vozu rychle vytáhli.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidička si spletla pedály a z myčky vjela s autem rovnou do řeky

 
Článek

Postarší ženu, jejíž jméno nebylo zveřejněno, zachránil zaměstnanec myčky John Goez ve spolupráci s jedním ze zákazníků jménem Jay Orsino. Podařilo se jim to ještě před příjezdem policistů a hasičů.

Žena byla tak otřesená, že nebyla schopna slova. Zachránci ji proto nechali převézt do místní univerzitní nemocnice, kde jí lékaři ošetřili pouze drobná zranění.

„Byla vyděšená a plakala“ uvedl 40letý Goez z Teanecku, který skočil do řeky okamžitě poté, co tam auto najelo.

Auto vytahovali z řeky hasiči

„Neustále jsem jí říkal, ať se nebojí, že ji zachráníme. Nemohli jsme otevřít dveře kvůli ohromnému tlaku vody, díky Bohu ale bylo jedno z okýnek napůl otevřené, takže jsme ji mohli dostat ven,“ popsal záchrannou akci Goez.

„Nejsem hrdina,“ skromně regionálnímu zpravodajskému serveru North Jersey řekl zaměstnanec myčky.

Incident se stal kolem půl čtvrté odpoledne. Na místo nedlouho poté museli dorazit i hasiči, aby potopené auto z řeky vytáhli. Když se přesvědčili, že v něm už opravdu nikdo jiný není, připevnili ho za lana ke břehu, a poté ho podle poručíka Justina Derevyanika vytáhli. Nakonec pomohli promáčené vozidlo naložit na odtahový vůz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám