Hlavní obsah

Bláznivý komik se v popelnici vrhl do davu fanoušků

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Castle Donington

Komik padlý na hlavu, tak se nyní může označovat britský vtipálek Bob Slayer. Minulý čtvrtek se totiž v rámci svého komického výstupu na hudebním festivalu v Leicestershiru rozhodl pro bláznivý kousek s popelnicí, na jehož konci se ocitl hlavou na zemi a se zlomeným krčním obratlem.

Bláznivý komik si vlezl do popelnice a svěřil se do rukou davu fanoušků

 
Článek

„Vyhlídl jsem si popelnici v zákulisí a rozhodl se, že na konci svého vystoupení v ní zkusím surfovat davem. Bylo tam asi 1500 lidí a předávali si mě celou cestu až dozadu ke stanu. Křičel jsem, aby mě vrátili na pódium, v tom jsem ale vypadl na zem hlavou napřed,“ popsal incident na festivalu Download v parku Donington Slayer.

„Jak jsem ležel na zemi, dav se rozevřel a já viděl, jak popelnice opět směřuje k pódiu, ale prázdná. Jsem rád, že se lidé drželi svého úkolu. Nevzpomínám si, že bych to kdy řekl, ale málem to byl můj poslední vtípek,“ dodal komik, který ovšem ani po incidentu neztratil smysl pro humor.

Na zranění krku přišel, až když si vykloubil palec

Slayer sice cítil lehkou bolest krku, ale to, že si přivodil zranění, zjistil až o tři dny později, když při natáčení televizního spotu v Londýně havaroval na tandemu. Do cesty mu vběhl člověk, on spadl z kola a vykloubil si palec na ruce.

Když mu palec v nemocnici ošetřovali, zmínil se také o bolestech krku. Lékař na to konto zjistil, že má Slayer zlomený jeden z obratlů a bude potřebovat límec.

„Poranění té části krku mohlo být opravdu nebezpečné. Mám límec, ale ani ho stále nepotřebuji, to palec mě bolestí trápí mnohem víc,“ svěřil deníku Daily Mail Slayer.

„V životě už jsem si přivodil nejrůznější zranění. Zlomené obratle jsem měl ale naposledy v roce 1992, když na mě spadl kůň. Jsem náchylný k incidentům, ale také jsem byl žokejem mezi 16. a 21. rokem svého života. Lidé si myslí, že žertuji, když tohle říkám, protože teď vážím 95 kilogramů. Bylo to ale o mnoho let a koláčů zpátky,“ přiznal Slayer.

„Vůbec nic se ani po incidentu nezmění... teda kromě surfování v popelnici davem, to už mám za sebou,“ dodal s úsměvem komik.

Reklama

Výběr článků

Načítám