Hlavní obsah

Ohnivá show se vymkla dívce z rukou, začal jí hořet obličej

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tver

Den dětí se pro 16letou Polinu Družininovou proměnil v okamžiky hrůzy, zahrávala si totiž s ohněm, a to doslova. Před zraky malých diváků v ruském Tveru předváděla ohnivou show, která se jí vymkla z rukou. Když „plivala“ oheň, plameny se jí rozšířily po tváři. Jeden z diváků naštěstí pohotově zareagoval.

BEZ KOMENTÁŘE: Ohnivá show se vymkla kontrole, polykačce ohně vzplál obličej

 
Článek

Video, na kterém Družininová s obličejem v plamenech odhodila své náčiní směrem do publika a snažila se oheň uhasit, se záhy objevilo na internetu.

„Nemohu si téměř na nic vzpomenout, jakoby se to ani nedělo. Pamatuji si jen tu horkost v obličeji a také chladnou trávu. Vzpomínám si, jak jsem si myla obličej vodou z řeky a někdo mě odvezl do nemocnice,“ uvedla v rozhovoru pro deník Komsomolskaya Pravda Družininová.

Hrdina dne

Na videu je vidět i moment záchrany, kdy k 16leté dívce přiskočil z publika mladý muž ve žluté mikině, strhl ji na zem a plameny tak uhasil. Ruské noviny ho dokonce označily za hrdinu dne.

Při pátečním nepovedeném představení naštěstí nebyl zraněn nikdo z diváků. Dokonce i Družininová, která očividně špatně vyplivla hořlavinu, co měla v ústech, utrpěla jen velmi lehké popáleniny.

„Lékaři nám řekli, že bude během několika týdnů zase jako dřív,“ prozradil médiím Denis Avaev, vedoucí skupiny předvádějící tance s ohněm, ke které patří i Polina.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám