Hlavní obsah

Žena ukradla z hotelového pokoje téměř vše kromě postele

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tampa

Drzost některých lidí nezná mezí. Floridská policie nyní pátrá po mladé ženě, která nestydatě kradla v hotelu v Tampě. Z pokoje, který zrovna procházel renovací, odnesla téměř všechno kromě samotné postele. Nezákonně se tak obohatila o majetek v hodnotě přes 700 dolarů (13 000 korun).

BEZ KOMENTÁŘE: Žena odnesla z hotelového pokoje kus nábytku. Pokračovala dál, až ukradla téměř vše kromě postele

 
Článek

Tmavovlasou ženu ve věku mezi 22 a 29 lety při páchání trestné činnosti v chodbách hotelu Sabal Suites zachytila bezpečnostní kamera. Ačkoli záběry pochází už z konce března, policie je zveřejnila až v tomto týdnu ve snaze, že by konečně mohla pachatelku zadržet.

Zkrácené video z dopoledních hodin ukazuje, jak žena v tmavě modrém tílku a džínových kraťasech z hotelového pokoje uličkou odnesla kus nábytku. Další záběry však podle televize WTSP odhalily, že neváhala ukrást televizor, povlečení, závěsy, žehličku, žehlicí prkno, koberečky, obrázky i odpadkový koš.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena odnesla z hotelového pokoje kus nábytku. Pokračovala dál, až ukradla téměř vše kromě postele

Policie uvedla, že žena nešla na jistotu. Nejprve zkontrolovala několik pokojů, než si vybrala ten, ve kterém právě probíhala rekonstrukce.

Zatím ženě krádež prošla, pravděpodobně však ne na dlouho. Nyní po ní totiž nepátrá pouze policie, ale zapojit se může i veřejnost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám