Hlavní obsah

Fialová panda z oblíbené show přivodila dětem ve školce hysterický záchvat

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brownsville

Děti mají ve velké oblibě barevné postavičky. Když ale barvu kožichu změní známá zvířata, na děti to očividně může působit dokonce až děsivě. Když v minulém týdnu do školky v Pensylvánii zavítal muž v přestrojení za fialovou pandu z oblíbené americké show, předškoláci se hrůzou rozbrečeli.

Děti ve školce vyděsila návštěva pandího maskota

 
Článek

Vychovatelé z centra pro děti v Brownsvillu v Pensylvánii si nepochybně mysleli, že dělají pro své svěřence to nejlepší, když do třídy pozvali pana McFeelyho a fialovou pandu, postavičky z oblíbeného televizního pořadu. Reakce malých dětí je ale jednoznačně vyvedla z omylu.

Když v místnosti seděl pouze pan McFeely, bylo vše v pořádku. Jakmile ale vstoupila osoba ve zvířecím kostýmu, atmosféra ve třídě zhoustla.

„Jé, tady je. Podívejte, tady je panda,“ řekl medovým hlasem představitel postavy McFeelyho. Jenže v tu chvíli některé děti s křikem utekly a jiné nejistě couvaly, zatímco se jim po tvářích koulely slzy.

Slova útěchy nepomohla

„Je to jen někdo, kdo tu pandu předstírá,“ snažil se zachránit situaci pan McFeely. Děti ale byly tak vyděšené, že se z koutku třídy už nevrátily.

Purple Panda, jak se postavička v originálním znění jmenuje, se naproti tomu v televizi, kde má monotónní robotický hlas a cestuje pomocí teleportace, těší oblibě. Řadí se k loutkovým i hraným postavičkám úspěšného dětského pořadu Mistr Roger's Neighborhood (Sousedství pana Rogera), jehož série vznikaly od roku 1968 až do roku 2001.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám