Hlavní obsah

Whitney je asi těhotná, Bobby opět za mřížemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americký zpěvák Bobby Brown je od pátku, kdy stanul před soudem v Atlantě ve státě Georgia, ve vězení, kde pobude jeden týden. Důvod zadržení nebyl upřesněn, podle BBC jde pravděpodobně o dopravní přestupek z roku 1996. Zpěvák měl tehdy řídit v opilosti.

Článek

Pětatřicetiletý Brown byl dosud za zmíněný přestupek stíhán na svobodě. Nové slyšení je naplánováno na příští pátek, kdy bude propuštěn z vězení.

Zpěvák čelí justici poměrně často. Naposledy se s ní Brown dostal do sváru kvůli fyzickému napadení své ženy Whitney Houstonové loni v prosinci. Předběžné slyšení tohoto případu se uskuteční letos v květnu. Kvůli jinému případu násilnictví si již loni v srpnu odseděl dva týdny.

Dítě je na cestě

Brownova manželka, zpěvačka Whitney Houstonová, se z jeho četných soudních potyček asi příliš neraduje. Přesto však uchovává naději na zlepšení vzájemného vztahu a stále plánuje potomka.

Na koncertě v ruském Petrohradě začátkem února dokonce přiznala, že jeden je již na cestě. "Následující píseň je pro mou dcerku Kristinu a také pro mé dítě, které je zde," uvedla svou další skladbu Houstonová a položila si ruku na bříško.

Zpěvaččin tiskový mluvčí však zprávu prozatím nepotvrdil.

Houstonová s Brouwvnem se již několik let snaží dceři Kristině pořídit sourozence. První spekulace o zpěvaččině těhotenství se vynořily v loňském roce. 

Reklama

Související témata:

Související články

Bobby Brown zatčen při večeři s manželkou

Kvůli porušení podmínky zatkla v sobotu policie zpěváka Bobbyho Browna, a to přímo při večeři s chotí Whitney Houston v podniku na předměstí Atlanty. Brown...

Výběr článků

Načítám