Hlavní obsah

Zběsilá koza proháněla policisty, skončila v útulku pro psy

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Život tropí hlouposti a i muži zákona někdy v rámci povinnosti musí provádět činnosti, o kterých asi před nástupem do povolání zrovna nesnili. Své by o tom jistě mohli říci australští policisté, kteří několik hodin naháněli kozu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Koza v Austrálii pořádně prohnala policistyVideo: Reuters

 
Článek

Několik policistů v australském Melbourne strávilo značnou část své pondělní směny tím, že naháněli kozu několika předměstími. Koza, přezdívána Houdini, ohrožovala účastníky dopravy, protože nekontrolovaně přebíhala místní silniční komunikace.

Do akce tedy vyrazili policisté, kteří byli odhodláni kozu rychle chytit. Jenže to se jim dlouhé hodiny nedařilo, dokonce ani se sítí.

Nikdo netuší, kde se nezvladatelná koza vzala. Podle australské televize Nine Network je však možné, že jde o stejnou kozu, která byla spatřena před týdnem u letiště. Kozu se nakonec policistům podařilo po několika hodinách chytit. Skončila v útulku pro toulavé psy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám