Hlavní obsah

Zlodějům vykradli auto, zatímco loupili v potravinách

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na každého jednou dojde. Můžete dlouhá léta okrádat lidi, ale jednou někdo stejně okrade i vás. Okolnosti, za kterých se to stalo dvojici amerických zlodějů ve státě Utah, jsou komické. Sami tak ochutnali svou vlastní medicínu více než hořce. Neznámý pachatel je totiž okradl ve chvíli, kdy sami kradli v obchodě.

Článek

Bezpečnostní pracovníci obchodu si všimli podivného chování páru v supermarketu WinCo v utažškém Ogdenu a začali dvojici vyslýchat. Obviňovali ji z krádeže kosmetiky, energetických tyčinek a baterií. Ochranka je poté propustila s tím, že předá případ policii, která si je následně předvolá.

Když se rozladění chmatáci vrátili zpět ke svému automobilu, čekalo tam na ně značně nepříjemné překvapení. Zatímco neúspěšně kradli v obchodě, někdo jiný úspěšně vykradl jejich automobil. A aby toho nebylo málo, když dvojice nahlásila na policii vykradení svého auta, případ začal řešit tentýž policista, kterému bylo předáno jejich obvinění z krádeže v obchodě.

"Majitelé vykradeného auta přišli o rádio, zesilovač, bicí automat a také nějaké cigarety," popsal situaci policista Eric Young.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám