Hlavní obsah

Opilý muž se chtěl v zoo pomazlit s opicemi, se zlou se potázal

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sorocaba

Opilý Brazilec v neděli vlezl do výběhu opic v zoo ve městě Sorocaba, které se nachází nedaleko Sao Paula. Doufal, že se s malými primáty spřátelí. Nestačil se ovšem divit, když ho opice bez váhání napadly jako vetřelce. Jeden z návštěvníků vše natočil na video.

Článek

Joao Leite dos Santos přiznal, že byl opilý, když tuto neděli přelezl zábradlí a skočil do vodního příkopu, který dělil návštěvníky zoo od chápanů pavoučích. Jeho záměr, že se s opičkami spřátelí a pomazlí, ovšem nevyšel.

Asi šest chápanů ho sice přišlo přivítat, jeden z nich se na něj ovšem okamžitě vrhl. Natahoval se ze břehu a nevítanému návštěvníkovi dával co proto. Na pomoc mu přispěchal další chápan, který neváhal použít své zuby a kousl muže  do zápěstí.

Leite dos Santos si za svůj nerozumný čin vysloužil několik ošklivých ran na rukou a pažích, které mu byly ihned ošetřeny, uvedla agentura AP.

Reklama

Výběr článků

Načítám