Hlavní obsah

Muž si v přímém přenosu málem odřízl obličej motorovou pilou

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Carmi

Muž z Illinois může mluvit o ohromném štěstí. Během reportáže o následcích bouře totiž málem přišel o obličej či o ruku. S motorovou pilou v ruce se snažil odklízet popadané stromy, když náhle zavrávoral. K neštěstí chyběl skutečně jen kousek.

Článek

Zatímco Drew Gardner z televize WTVW uváděl reportáž o škodách, které zavinila bouře ve městě Carmi, za ním se odehrávalo drama. Muž s motorovou pilou odřezával kmen od jeho kořenů, vtom se kmen náhle pohnul a vyvedl muže z rovnováhy.

S pilou v ruce se pak málem poroučel k zemi, naštěstí však situaci ustál. Jak je ale vidět na videu, stačilo opravdu málo a přivodil by si přinejmenším vážná zranění.

Moderátor nabídl zpomalené záběry

Video s názvem „Muž si během mého výstupu málem odřízl obličej pilou“ nahrál na internet moderátor Drew Gardner ve čtvrtek 3. listopadu.

„Muž, který stál za mnou, se během mého zpravodajství z jižní části státu Illinois nebezpečně střetl s řetězovou pilou. Vydržte až dokonce, kde je vše zpomaleno,“ připsal Gardner k videu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám