Hlavní obsah

Svedla mě jako Sharon Stoneová, lhal pracovník o šéfce

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Osmatřicetiletý IT pracovník Ricardo Vinagre se nezdravě upnul na svou šéfovou Sonyu Reddyovou, manažerku banky. Když mu neobnovila pracovní smlouvu, začal o své oblíbenkyni rozhlašovat lživé informace. Podle něj se chovala jako Sharon Stoneová v erotickém thrilleru Základní instinkt a nestydatě ho sváděla.

Foto: Profimedia.cz

Svedla mě jako Sharon Stoneová v Základním instinktu, lhal pracovník o šéfce. (snímek ze zmiňovaného filmu)

Článek

Za ošklivé pomluvy se Vinagre dostal před soud. Tuto středu byl shledán vinným z toho, že Reddyovou, která je vdaná a již šestý měsíc čeká s manželem dítě, obtěžoval. Vykládal totiž, že ho na pracovní schůzce sváděla, oblékala se příliš vyzývavě a navíc ještě měla poměr se svým nadřízeným. Vykazovala podle něj stejné chování jako Sharon Stoneová ve známém filmu Základní instinkt.

Vinagre nakonec přiznal, že se do Reddyové zamiloval. A možná právě proto trval na tom, že se ho snažila svést, když v listopadu minulého roku probírali obnovení jeho kontraktu.

„Mluvila na mě, občas se předklonila a významně na mě hleděla, když jsem říkal něco úžasného. Nebylo to však skutečné. Zdálo se, že si to předem připravila. Oblékla se navíc tak, aby zvýraznila své pohyby. Chtěla, abych obnovil kontrakt, tak se tvářila, že ji přitahuji,“ řekl Vinagre.

Volal, pomlouval a číhal za sloupy

Když se Vinagre letos v lednu dozvěděl, že jeho smlouva prodloužena nebyla, rozhořčeně Reddyové volal. Začal jí psát na chatu zprávy, které ji značně rozrušily, a dokonce byl přistižen, jak číhá za sloupy u budovy kanceláří banky v centru Londýna.

„Nikdy to s ním nebylo lehké. Chvilku se choval, jako kdyby mě nenáviděl, a pak najednou naprosto obrátil. Cítila jsem, že chce ohrozit mé manželství a varoval přede mnou i kolegy z ostatních týmů,“ řekla Reddyová, na které prý Vinagrovo chování zanechalo následky.

Ricardo Vinagre z Islingtonu na severu Londýna dostal nakonec podmínečný trest v délce dvou let. Bylo mu zakázáno jakkoli Reddyovou kontaktovat a navíc jí musí zaplatit kompenzaci ve výši 250 liber (7000 korun), uvedl deník The Daily Telegraph.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám