Hlavní obsah

Devítiletou dceru nechal řídit dodávku, sám byl příliš opilý

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Detroit

Pokud by existovala soutěž o nejhoršího otce roku 2011, jedním z kandidátů na medaili by mohl být devětatřicetiletý Shawn Weimer z amerického Michiganu. Svou devítiletou dceru nechal řídit dodávku, protože byl prý příliš opilý na to, aby si sám sedl za volant. Informoval o tom Detroit Free Press.

Článek

Shawn Weimer byl po svém činu okamžitě zadržen policisty. Ti byli o podivné řidičce informováni nouzovou linkou 911, na kterou zavolal jeden ze svědků bizarní situace.

"Malá dívka byla za volantem dodávky, řídila a seděla přitom v autosedačce," řekl volající na nouzovou linku, načež se byl dotázán, zda si je opravdu jistý, že řídilo dítě. "Ano, pracovník benzínové stanice to viděl také a ani on tomu nemohl uvěřit," dodal.

"Rodiče malé dívky jsou rozvedení a ona pobývala u svého otce přes víkend. Je to opravdu sladká a inteligentní dívenka," informoval tamější vyšetřovatel Robert Grant s tím, že muži hrozí až čtyři roky vězení.

Jak ale dosáhla malá dívenka na pedály, muži zákona neinformovali.

Reklama

Výběr článků

Načítám