Hlavní obsah

Rodina se ztratila v kukuřičném bludišti

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Boston

Tisíce rodin se u amerického Bostonu baví každý podzim v kukuřičném bludišti rozprostřeném na ploše bezmála tří hektarů. Pokud ovšem ztratí orientační smysl i rodiče, může být zaděláno na pořádné patálie. Jedna rodina se z bludiště nedokázala vymotat a musela zavolat záchranáře.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Rodina se ztratila v bludišti v kukuřičném poli. Na pomoc musela zavolat policiiVideo: Reuters

 
Článek

Pár s teprve třítýdenním dítětem a dalším malým potomkem se v úterý ztratil v kukuřičném bludišti v Connors Farm v Danvers nedaleko Bostonu. Situace se vyhrotila natolik, že nakonec muž musel vytočit nouzovou linku a požádat záchranáře o pomoc.

Pár v poli soustavně křičel, aby je mohl záchranný tým nalézt. To se mu povedlo během necelých dvou minut. Podle manažera farmy se většinou návštěvníci z bludiště vymotají během necelé hodiny.

Nepříjemná zkušenost páru však další rodiny neodradila. Pouhý den poté už na místě bloudily desítky dalších rodin, kterým přišel čerstvý příběh nesmírně vtipný.

"Opravdu se tím bavím a myslím si, že je to zábavné. Tak komu jinému zavolat, když potřebujete zachránit, ne? Je to trochu šílené, že se tu někdo doopravdy ztratí, ale tak je to bludiště, že? O tom celý koncept je, máte se bavit tím, že bloudíte a pak najít cestu ven," reagoval s nadhledem jeden z dalších návštěvníků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám