Hlavní obsah

Moderátor způsobil obří tarantulí paniku v televizním studiu

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Indianapolis

Moderátoři počasí ve Spojených státech většinou televizní diváky také baví a záměrně k tomu používají různých převleků a doplňků. Hlasatel Jim O´Brien z Indiany však tento čtvrtek předvedl show zcela neúmyslně. Jeho kolega ho totiž vystrašil pavoukem. A ne ledajakým, tarantulí velkých rozměrů.

Článek

O´Brienův kolega z televize Fox 59, Ray Cortopassi, v rámci ranního zpravodajství představoval experta na exotické živočichy ze stanice v Indianopolis. Ve studiu se tak objevilo hned několik cizokrajných exemplářů z říše zvířat, mimo jiné i tarantule.

Kvůli strachu z pavouků se O´Brien odmítl přiblížit ke svému obvyklému stanovišti, počasí se však snažil odvysílat normálně. Zákeřný Cortopassi mu to však neumožnil, když s tarantulí na ruce zamířil přímo k němu.

„Praštím tě, když se ke mně jen přiblížíš. Okamžitě opouštím studio,“ vyhrožoval O´Brien.

Kamery pak zaostřily na hlasatele, který mezitím utekl ke dveřím. S jeho vysíláním počasí mu dokonce museli pomáhat další moderátoři. Cortopassi s tarantulí na rukávu postrašil ještě i své kolegyně, přitom však s ledovým klidem pokračoval ve vysílání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám