Hlavní obsah

Rodiči se stali ve 13 a 15 letech. Teď se po devíti letech vzali

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Castleton

Lásce Michaela Fernandese a Cheryl Holdenové z britského Castletonu nikdo nevěřil. Když se jim totiž narodilo první dítě, jí bylo 15 a jemu dokonce jen 13 let. Všichni předpovídali, že se jejich vztah brzy rozpadne. Teď po devíti letech mají spolu už tři děti a o prvním srpnovém víkendu se vzali, informoval server Daily Mail.

Článek

Když třináctiletý Fernandes přivedl do jiného stavu svou o dva roky starší sousedku Cheryl, všichni se zděsili. I přes svůj nízký věk se však dokázali mladí rodiče s nastalou situací poprat. Dnes osmiletý Liam se jim narodil jako první, po delší pauze pak následoval Bryan, kterému jsou nyní tři roky. A před jedenácti měsíci dvojice přivítala na světě zatím poslední dítě, syna Archieho.

Michael teď pracuje jako zahradník a je pyšný na to, že dokázal svou rodinu zabezpečit vždy bez pomoci státu. „Každý by měl být schopen postarat se o svoje děti, nespoléhat na druhé. Vždycky jsem si říkal: Jsou to tvoje děti, ty se o ně musíš postarat,“ říká dnes dvaadvacetiletý novomanžel.

Hned po narození prvního syna si přivydělával jako umývač nádobí v restauraci. „Vždycky přišel ze školy, strávil chvilku se mnou a s Liamem, pak sundal školní uniformu a šel do práce mýt nádobí,“ vzpomínala před časem jeho manželka Cheryl. Všechny peníze však pár investoval do dětí, na svatbu už jim finance nezbývaly.

Po devíti letech teď ale nadešel jejich den D. Fernandes a Cheryl se totiž přihlásili do rozhlasové soutěže, kterou spolu s dalšími dvěma páry vyhráli. Stanice jim za to uspořádala v místním Muzeu zkamenělin velkolepou veselku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám