Hlavní obsah

Muž visel za jízdy z okénka auta, chtěl chytit zloděje

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stockton

Scéna jako z hollywoodského akčního filmu se odehrála před nedávnem v kalifornském Stocktonu. Za okénko u spolujezdce tam visel muž z auta, které se jelo ulicí šedesátikilometrovou rychlostí. Celý incident zaznamenal štáb místní televize, informoval server Digital Journal.

Článek

Televizní štáb se zrovna připravoval na živé vysílání, když se jeho pracovníkům naskytl neobvyklý pohled. Kolem nich se prohnalo osobní auto, ze kterého visel ven muž.

Jak se později ukázalo, ten se na vůz vrhl proto, že si myslel, že je v něm ukradená kabelka jeho známé. Po chvíli, co za autem bezmocně povlával, se mu ale povedlo dostat se okénkem dovnitř.

Fotograf stanice News 10 Mark Pepper byl zvědavý, jak celá akce skončí, proto se dal do pronásledování ujíždějícího vozidla.

Když ho objevil asi po kilometru a půl, už u něj byli policisté, které přivolal jiný náhodný svědek. Zda se ve voze odcizená brašna našla, zdroje neuvádějí, nikdo prý ale nebyl zadržen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám