Hlavní obsah

Otec nutí malé děti, aby se brutálně praly. Říká tomu výchova

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cchang-čou

Před týdnem se na internetu objevilo video s názvem „nejsenzačnější bitva dětí v historii“ a během několika dní se stalo doslova hitem. Dvě děti z Číny, dívka a její sedmiletý bratranec, se na něm nemilosrdně perou, kopou, přetahují a mlátí pěstmi. V boji je nadšeně povzbuzuje dívčin otec, který zápas zároveň natáčí na kameru.

Článek

Na ulici čínského města Cchang-čou v provincii Che-pej se perou dvě malé děti, chlapec a dívka. Natáčí je přitom muž, který na ně křičí: „Neškrábejte, kopejte! Kopejte! Útok!“

Dívka získala během chvilky nad svým sedmiletým bratrancem převahu. Srazila ho k zemi a začala mu šlapat na záda.

„Budeš prohrávat, dokud nevezmeš rozum do hrsti a nepoučíš se. Zvedni se a dej jí co proto. Zaútoč,“ volal na něj muž zpoza kamery.

Krátce nato začaly za hlasité podpory obě děti nanovo bojovat. Dívka se však dostala do ráže a chlapec jí ani náhodou nestačil, jen brečel a dožadoval se maminky. Nakonec se ukázalo, že křičící muž za kamerou je otec bojovné dívky a strýc ustrašeného chlapce.

„Oba utrpěli zranění, to je v pořádku, tatínek byl vychováván úplně stejně. Nesmíte se vzdávat bez boje, musíte vždy bojovat. Cti se člověku dostane pouze skrze zápas,“ řekl pobaveně otec dívky, který posléze poslal děti domů s tím, že příště budou bojovat zas.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám