Hlavní obsah

Auto narazilo do čerpací stanice, ta explodovala

Novinky, Tereza Seidlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Santa Clarita

Do čerpací stanice v Santa Claritě v Kalifornii narazil v pátek vysokou rychlostí automobil a způsobil tím masivní výbuch. Třicetiletého řidiče a jeho spolupasažérku museli z auta vyprošťovat, oba navíc utrpěli vážná poranění nohou. Řidič je teď vyšetřován pro podezření z řízení pod vlivem alkoholu.

Článek

Děsivou explozi benzínové pumpy původně odstartovala divoká honička s policií. Třicetiletý řidič nissanu Travis Kolbo před ní ujížděl tak náruživě, že se mu vymklo řízení z rukou a vysokou rychlostí vjel přímo do budovy čerpací stanice. Ta po nárazu nejen explodovala, ale zároveň se částečně zřítila na havarované vozidlo. Pod její zřícenou markýzou zůstali uvězněni řidič i žena sedící na sedadle spolujezdce.

Jeden z nich utrpěl zlomeninu nohy a druhý vážné poranění nohy. Nikomu z dalších účastníků nehody se nic nestalo.

"Kolbo je vyšetřován za řízení pod vlivem alkoholu," řekl jeden z vyšetřovatelů Richard Cohen televizi NBC. "V nemocnici mu vzali krev a teď čekáme na výsledky, abychom zjistili, jestli měl v krvi skutečně alkohol.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám