Hlavní obsah

Ženě zmizel během krátkého výletu ze zahrady celý trávník

Novinky, Markéta Kautznerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Edmonton

Předzahrádka je chloubou nejednoho majitele rodinného domku. Denise Thompsonová z Edmontonu v Kanadě žila v domnění, že její trávník je krásný a svěže zelený. Možná skutečně byl, než záhadně zmizel. Ten, kdo ho odvezl, ovšem nezanechal jediný vzkaz ani jinou stopu.

Článek

Minulý pátek se Thompsonová se svými dětmi vydala na víkend za manželem do Stettleru v Albertě. Když se v neděli odpoledne vrátili, vešli do domu zadním vchodem. Všechno se zdálo být v pořádku, než Thompsonová otevřela přední okenice. Místo svěží zelené trávy měla před domem pouze hlínu.

„Vypadalo to, jako bych byla farmář, který si právě zoral pole, aby mohl zasít,“ řekla místní televizi Global Thompsonová, která prohledala celou zahradu před domem i poštovní schránku, aby zjistila, co se vlastně stalo. Nic však nenašla.

Dokonce ani sousedé nebyli schopni událost vysvětlit. Nikomu to totiž nepřipadalo podezřelé, bílou dodávku u jejího domu považovali za zahradníky. Nakonec se ukázalo, že nebyli daleko od pravdy. Byli to zahradníci, kteří si ale spletli adresu. Paní Thompsonové tak přemístili trávu omylem.

Na vině omyl zahradnictví

V pondělí večer nalezla majitelka zmizelého trávníku za dveřmi vysvětlující vzkaz od rozpačitého majitele zahradnictví Patricka Kukanua. Ten se v sobotu v noci vydal zkontrolovat práci svého týmu. Zjistil ale, že jeho pracovníci dorazili ke špatnému domu.

„Chtěli jsme Denise říct, že nás to mrzí, byl to omyl,“ řekl pan Kukanu, který nabídl, že trávník navrátí na místo, co nejdříve to bude možné.

Paní Thompsonová přiznává, že byla rozčílená, ale ulevilo se jí, když se pan Kukanu upřímně omluvil a ujistil ji, že sjedná nápravu.

Reklama

Výběr článků

Načítám