Hlavní obsah

Z Karla Březiny je vzorný tatínek

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Mužská hvězda Zemanovy vlády, proslulá zejména bohatým společenským životem, se zřejmě usadila. "Mé dceři Bibianě byl v prosinci rok a je naprosto úžasná. Už i běhá, žvatlá, má zoubky," řekl Karel Březina. "Ti, co nás znají, říkají, že je celá po mně. Že mi z oka vypadla," dodal pyšně.

Článek

Exministrova manželka, spisovatelka Bára Nesvadbová, si na mateřské příliš nepobyla. Pokračuje ve své funkci šéfredaktorky časopisu Harpers Baazar.

"Domácnost společně dobře zvládáme, samozřejmě máme i chůvu. Svůj volný čas nejraději věnuji právě Bibianě," zdůraznil Březina.

Po politice se mu nestýská

Na působení ve vládě Miloše Zemana Karel Březina vzpomíná rád. Byla to prý pro něj "velmi dobrá doba, příjemné období života a skvělá zkušenost". Zatím na návrat do politiky nepomýšlí, protože se mu po ní nestýská. "Ale nemohu říci, že se do ní nikdy nevrátím. Zatím mám v životě jinou prioritu, tou je rodina."

Ale exministr Březina pochopitelně není mužem v domácnosti. Pracuje ve statutárních orgánech některých společností, které přešly z Kajmanských fondů do České konsolidační agentury. Je také zastupitelem Prahy 10 a předsedou komise ČSSD pro informatiku a telekomunikace

Reklama

Výběr článků

Načítám