Hlavní obsah

Američan požádal dívku o ruku filmovým trailerem v kině

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Atlanta

Filmové upoutávky a reklamy v kině, které běží před snímkem samotným, většinou diváci berou jako nutné zlo. Na jeden trailer bude ale Ginny Joinerová z Atlanty zřejmě až do smrti vzpomínat s láskou. Její přítel Matt Still totiž natočil žádost o její ruku právě jako filmovou upoutávku a nic netušící přítelkyni ho nechal pustit přímo v kině.

Článek

Američanka Ginny Joinerová neměla ani ponětí o tom, co na ni čeká v kině, kam vyrazila se svým bratrem na film Rychle a zběsile 5. Její přítel měl být totiž tou dobou v práci. Po několika upoutávkách se najednou na plátně objevil trailer, ve kterém debatují dva muži. Přesto, že jim není vidět do tváře, Ginny je okamžitě poznala podle hlasu. Byl to Matt, který žádal jejího otce o ruku. Dívčiny reakce přitom natáčela skrytá kamera.

Poté, co Matt dostane od otce požehnání, nasedne do auta a jakoby v reálném čase jede za svou vyvolenou do kina. Několikaminutový trailer, který se jmenuje „Filmy na nás budou žárlit“, končí zpomalenými záběry, jak Matt vbíhá do kina. Před tím si však nezapomene koupit pop-corn. V tu chvíli upoutávka končí, na internetu se však objevilo video, kde je natočen i konec celé akce.

Žádost o ruku na veřejnosti je v kurzu

Mladík na něm vstoupí do sálu a vybaven zásnubním prstenem požádá dívku o ruku. Překvapená Ginny se mu vrhne kolem krku, za což oba snoubenci sklidí obrovský aplaus od ostatních diváků, mezi kterými byli i jejich přátelé a rodina. Celé video se okamžitě stalo internetovým hitem, zhlédly ho už milióny lidí na celém světě.

Podobné originální žádosti o ruku jsou poslední dobou velmi oblíbené. Američan Corey Newman například nechal v deníku Washington Post vytisknout křížovku, jejíž tajenkou bylo: Marlowe Epsteinová, vezmeš si mě? Portugalec João Vieira zase požádal svou vyvolenou, letušku Veru Silvaovou, palubním telefonem přímo během letu za účasti všech cestujících.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám