Hlavní obsah

Orgiemi jako ve starém Římě odměnila pojišťovna své nejlepší prodejce

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Německá pojišťovna Munich Re, která je jednou z největších na světě, pořádala pro své nejlepší prodejce v Maďarsku večírek s orgiemi. Dámské společnice měly na rukou různě barevné pásky podle služeb, jež nabízely. Po každém styku se zákazníkem byly orazítkovány.

Foto: Profimedia.cz

Sídlo pojišťovny Munich Re v Mnichově

Článek

Večírek se podle deníku Handlesblatt udál v termálních lázních v Budapešti. Odměněni měli být nejúspěšnější prodejci pojištění. Jedna z divizí firmy to potvrdila stanici BBC s tím, že je to čtyři roky stará událost. Lidé, kteří večírek pořádali, podle vyjádření už pro pojišťovnu nepracují.

Ženy, které se o hosty staraly, měly na rukou různě barevné pásky naznačující, do jaké míry jim jsou k dispozici. Ženy se žlutými páskami byly jen hosteskami, se ženami s červenými páskami si hosté „mohli dělat, co chtěli“, napsal Handelsblatt s tím, že mohli využít postele pro čtyři. Pro sto hostů bylo najato dvacet prostitutek.

„Po každém styku dostaly na ruku razítko, aby se potom vědělo, jak často ho měly,“ citoval deník svědka. Večírku se účastnily ještě společnice s bílými pásky. Ty byly určeny pro členy představenstva a ty nejlepší z nejlepších prodejců.

Mluvčí divize Ergo uvedl, že takový druh večírků není pro pojišťovnu obvyklou formou odměňování pracovníků.

Reklama

Výběr článků

Načítám