Hlavní obsah

Černošský pár přivedl na svět zcela bílé dítě s blonďatými vlásky

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Leicester

Britský černošský pár má příběh, kterému se dá jen těžko věřit. V tomto týdnu poprvé promluvila rodina Francise Tshibangua, která si prožila po porodu pořádně krušné chvíle. Navzdory tomu, že mají oba partneři jasně černou pleť, dítě je běloch se vším všudy. Není tak divu, že první Francisovou myšlenkou po příchodu dítěte na svět bylo: "A ten je jako můj?"

Foto: Profimedia.cz

Malý Daniel působí ve své rodině jako přízrak.

Článek

Francis a jeho žena Arlette už mají dvouletého chlapce Setha, jehož zjev jasně odráží africký původ jeho rodičů. Lékaři tak mají za to, že ačkoli 11týdenní Daniel není albín, má lehkou genetickou mutaci, která zapříčinila nepřirozenou barvu jeho pleti.

Krevní testy už potvrdily, že Arlettin muž skutečně je otcem malého Daniela.

Foto: Profimedia.cz

-

Osmadvacetiletý Tshibangu původem z Konga v porodnici prý doslova strnul, když poprvé spatřil svého syna.

Foto: Profimedia.cz

Dítě si bude spojovat s rodičema jen málokdo.

"Byl jsem příliš v šoku na to, abych mluvil, a viděl jsem jen, jak se doktoři dívají jeden na druhého a myslí si, že to dítě nemůže být moje. Potom jsme se na sebe podívali s Arlette a v tu chvíli jsem se uklidnil. Rázem jsem věděl, že je moje. Jsem se svou ženou už tři roky a nikdy jsme neměli problém s nevěrou, ale ta bílá pleť mého syna byla přinejmenším překvapení, to přiznávám," řekl s úsměvem otec.

Foto: Profimedia.cz

Hrdá Arlette s Danielem.

"První reakce a domněnka sestřiček byla, že Arlette měla asi milence. Bylo to vidět na tvářích jim a doktorům. Když jsem se na něj ale podíval zblízka, viděl jsem, že má rysy nás obou. Má můj nos a rty mé ženy. Můžeme říct jen to, že je Daniel náš malý zázrak," dodal student sociologie Tshibangu.

Foto: Profimedia.cz

Malý Daniel se narodil černošským rodičům

Reklama

Výběr článků

Načítám