Hlavní obsah

Rozvod Schwarzeneggera zapříčinilo dítě, které počal se služebnou

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Arnold Schwarzenegger před nedávnem oznámil, že se po 25 letech rozvádí se svou manželkou. Uvedl, že on a jeho choť Maria Shriverová žijí již nějakou dobu odděleně. Teprve nyní však vyplul na povrch opravdový důvod rozpadu manželství. Schwarzenegger totiž počal s jednou ze svých služebných před více než deseti lety dítě a teprve v tomto roce to po odchodu služebné z domu a ukončení mandátu prozradil ženě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Arnold Schwarzenegger a jeho manželka Maria ShriverVideo: Reuters

 
Článek

Členka Schwarzeneggerova služebního personálu pracovala pro známého herce a politika po 20 let. V lednu rodinu opustila, když údajně dosáhla svého cíle a vydržela u zaměstnavatele po dvě desetiletí.

Manželce sdělil populární akční hrdina drsné tajemství jen zanedlouho poté. Jakmile Schwarzenegger potvrdil, že je dítě se služebnou skutečně jeho, manželka společnou domácnost okamžitě opustila.

"Po opuštění kanceláře guvernéra jsem ženě řekl o všem, co se událo před více než deseti lety. Rozumím tomu, že si od mé rodiny a přátel vysloužím projevy hněvu a zklamání. Není pro to žádné omluvy a přijímám plnou odpovědnost za bolest, kterou jsem způsobil. Omlouvám se své ženě, dětem a celé rodině. Je mi to opravdu líto," uvedl Schwarzenegger.

"Žádám média, aby respektovala soukromí mé ženy a dětí během tohoto extrémně obtížného období. Zatímco já si nyní právem zasloužím pozornost a kritiku, moje rodina ne," uvedl ve svém prohlášení herec rakouského původu.

Mluvčí Schwarzeneggerovy ženy odmítl celou záležitost jakkoli komentovat.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám