Hlavní obsah

Striptérku mohou zabít stále rostoucí ňadra, měří přes ně už 170 centimetrů

Novinky, Markéta Kautznerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minneapolis

Majitelka rekordně velkého poprsí, 35letá Chelsea Charms z Minneapolis v USA, minulý týden navštívila britskou televizní show Philipa Schofielda s názvem „This Morning“. Uměle zvětšená prsa a fakt, že se v ranní show objevila striptérka, však pobouřil mnoho lékařů. Operace totiž ženu přímo ohrožuje na životě a show zákrok spíše popularizovala.

Článek

Před více než 12 lety podstoupila zákrok, při kterém jí byly voperovány polypropylenové implantáty. Ty díky neuvěřitelným absorpčním schopnostem ještě dlouho po implantaci zvětšují svůj objem, v případě Chelsea o neuvěřitelných 2,5 centimetru měsíčně.

Polypropylenové prsní implantáty však byly záhy po objevení staženy z prodeje. Ukázalo se, že způsobují mnoho zdravotních komplikací. Právě proto byly v roce 2001 zakázány jak v USA, tak i v Evropské Unii. Zejména v pornografickém průmyslu se přesto neustále objevují a způsobují zvrácený obdiv.

Chelsea si sice na nic zatím nestěžuje, připouští ale, že nebude moci nechat svá prsa růst donekonečna. Každé její prso už nyní váží téměř 12 kilogramů, což je nepředstavitelná zátěž pro štíhlého člověka o výšce necelých 170 centimetrů. Na bolest zad si ale Chelsea zatím nestěžuje. Prý se na své zvětšující se poprsí připravila předem, když začala posilovat zádové svaly.

Kromě dalších zdravotních problémů, které na sebe nepochybně nenechají dlouho čekat, se Chelsea také potýká s drobnými každodenními starostmi. Jak sama říká, musí spát pouze na zádech nebo na boku, nevejde se do záchodových kabinek v letadle a dokonce jí činí obtíže jíst. Jídlo totiž musí mít příliš daleko od sebe.

Reklama

Výběr článků

Načítám