Hlavní obsah

Tři Britové vyjeli gumovým člunem na moře jen s jedním pádlem a láhví vína

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trojice opilých výtečníků nasedla v sobotu večer ve značně podroušeném stavu do gumového člunu na pláži v Littlehamptonu v Západním Sussexu. Napadlo je, že by si mohli udělat krátký výlet. Vzali si s sebou však jen jedno pádlo a láhev vína. Jen díky všímavému člověku je za 11 hodin mohli dostat záchranáři do bezpečí.

Článek

Trojice opilců se ráno domnívala, že se Lamanšským průlivem dostali až k francouzským břehům. Noc přečkali na lodi pouze v tričkách a krátkých kalhotách.

Britové měli štěstí, že je v ranních hodinách zahlédl z břehu muž, jak mávají o pomoc. Uvědomil záchranáře, kterým se je podařilo brzy najít. Angličané je přivítali pozdravem "bonjour", protože si svorně mysleli, že se jim podařilo dostat až k Francii.

Podle záchranářů byla trojice mužů víceméně v pořádku, ale všichni museli být odvezeni do nemocnice ve Worthingu kvůli podchlazení organismu.

Reklama

Výběr článků

Načítám