Hlavní obsah

Ostravan dostal 200 tisíc a na čelo tetování s názvem webu

Právo, Pavel Karban

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Minimálně pět let bude muset dvaatřicetiletý muž z Ostravy, kterého přátelé přezdívají Willy Formánek, nosit na čele vytetované jméno internetového vyhledávače denního menu v českých restauracích. Dostal za to 200 tisíc korun a rok může zdarma obědvat v těch podnicích, které server propaguje.

Článek

„Prubnul jsem to. Ty peníze se mi hodily. Něco jsem dal na dluhy, něco na bydlení,“ zdůvodnil Willy, proč se odhodlal pro mnohé k tak šokujícímu kroku. „Dvě stě tisíc je můj roční plat. Takové peníze jen tak nedostanu,“ dodal zaměstnanec jedné železárenské firmy z Ostravy.

K nabídce internetového vyhledávače se dostal přes známého, který mu přeposlal video z Youtube. „Mrkl jsem na to a řekl si, že je to zajímavé. Lidi občas něco takového udělají,“ poznamenal mladík, který jako první splnil podmínky zadavatele. Nebyl ale zdaleka jediný, neboť na výzvu o přeměnu vlastního těla v reklamní plochu se přihlásilo dohromady 263 zájemců.

Maminka byla jako opařená

Pro Willyho není tetování na čele prvním, které ve svém životě podstoupil. Přesto mu právě tento obrázek, který má na čele od druhého dubnového víkendu, nejvíce změní život. „Lidé reagují různě, někteří mě poplácají na ramenou, jiní se jen dívají. Přátelé jsou v pohodě, pomalu si zvykají. Zato maminka byla jak opařená, ta to nesla mnohem hůř,“ povzdychl si a dodal, že kdyby měl nyní přítelkyni, asi by nic takového ani nepodstoupil. „Vůči rodičům mě to ale mrzí.“

Nad tím, zda si nechá v budoucnu, až uplyne povinná pětiletá lhůta, nápis OBĚDVAT.CZ z čela vymazat, Willy nyní nepřemýšlí. „Uvidím. Když mě to bude překážet, tak si to nechám odstranit. Jen doufám, že to nebude stát víc než 200 tisíc,“ pousmál se.

Fakt, že k penězům dostal i možnost 12 měsíců zadarmo obědvat, Willyho výrazně potěšila. „Docela dost chodím do fastfoodů. Doufám, že se přihlásí i nějaký pořádný hotel, abych mohl zadarmo chodit třeba na lososa.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám