Hlavní obsah

Angličan s oblibou chodil po svém bytě nahý, skončil ve vazbě

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ashford

Angličan Mark Benfold z Ashfordu v Kentu doplatil na svou zálibu v exhibicionismu. Jeho vášní totiž bylo producírovat se ve svém bytě před dámskými návštěvami v rouše Adamově. Přestože by si každý mohl říct, že si doma může dělat, co se mu zlíbí, není tomu tak. Po opakovaném porušení zákazu této činnosti byl muž zatčen a soud ho v dubnu poslal na léčení.

Foto: Profimedia.cz

Muž se rád procházel po svém bytě nahý, skončil v poutech a ve vazbě. Ilustrační foto

Článek

Policisté si na pobuřující chování muže, který se s oblibou ve svém bytě s prosklenou stěnou promenádoval nahý, vyslechli minulý rok řadu stížností. Proto jej varovali a oblíbenou činnost mu zakázali. Jenže tohoto nařízení Angličan nedbal a ignoroval jej. Policisté muže proto loni 13. července zatkli, informoval server Daily Mirror.

Ve vazbě následně Benfold připustil, že někteří lidé mohli být jeho chováním pobouřeni, ale dále uvedl, že jde o součást jeho sexuálních fantazií s ženami, kterým se navíc to, co viděly, velice líbilo.

„Vaše neobvyklé sexuální uspokojení rozrušuje jiné lidi,“ sdělil mu soudce James O’Mahony před vznesením rozsudku. Soud případ uzavřel, když muže tento měsíc poslal na tříletou léčbu, která by mu měla pomoci krotit jeho sexuální choutky.

Reklama

Výběr článků

Načítám