Hlavní obsah

Miss Válková chce do muzikálu s Vojtkem: Tuhle sexy dračici bych bral

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss 2009 Jitka Válková bojuje o roli Esmeraldy v novém muzikálu Quasimodo. Mezi stovkou dívek si jí všiml i představitel stěžejní role Marián Vojtko. "Ty její nohy mě dostaly," říká.

Článek

Jitka Válková se zúčastnila veřejného konkurzu a bojuje společně s další stovkou zpěvaček o hlavní ženskou roli Esmeraldy. Česká Miss musela předvést dvě písně - jednu rychlou a ukolébavku - a také se naučit za půl hodiny krátkou choreografii, aby ukázala své taneční schopnosti.

"Na tanec jsem nikdy moc nebyla. Je to vlastně poprvé, co budu tančit na veřejnosti, když pominu diskotéky," řekla Novinkám Jitka Válková.

To, že má zájem o kariéru zpěvačky, ukázala už v šesti letech, kdy ji rodiče přihlásili na konkurz do pořadu Rozjezdy pro hvězdy. Do televizního studia se ale tenkrát neprobojovala.

"Už na Miss jsem říkala, že muzikou žiju a je pro mě prvořadá. Modeling je fajn, ale zpěv prostě miluju," prozradila Válková, která se svými pěveckými vystoupeními obohacuje různé společenské akce i desetkrát měsíčně.

Na konkurzu do muzikálu Quasimodo Jitka zaujala i čerstvého držitele divadelní ceny Thalie Mariána Vojtka, který v muzikálu dostal hlavní mužskou roli Claudia Frolla.

"Překvapila mě. Zpívala výborně a taky naprosto skvěle vypadá. Ty nohy má snad nekonečné. Tuhle sexy dračici bych jako jevištní partnerku určitě bral," dodal Vojtko, který je nyní nezadaný. S tanečnicí Libuškou Vojtkovou už udržuje jen přátelský vztah.

Na konkurzu se vedle Válkové objevila řada ostřílených muzikálových tváří. O roli Esmeraldy usilují například Radka Fišarová, Kamila Nývltová, Olga Lounová, Radka Pavlovčinová, Betka Bartošová, Dáša Zázvůrková nebo Michaela Nosková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám