Hlavní obsah

Veronika Žilková: Dcera Kordulka si hledá novou mámu

Novinky, David Zápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Veronika Žilková (49) nestačí zírat, jak rychle dospívá její pětiletá dcera Kordulka. „Ptala se dcery Agáty, zda, když teď ze mě bude babička, může být její mámou ona,“ prozradila hvězda Divadla na Vinohradech, kterou role prarodiče upřímně děsí.

Článek

„Takové věci zabolí. Nebo ráno mi říká: Už ses zase oblíkla jako učitelka. Nemohla by ses obléknout tak, abych se za tebe nestyděla? Manžel Martin Stropnický jí něco říkal, načež ona odvětila: Hm, tatínek, spíš dědeček, viď? Všimla si, že už jsme staří. Takže si ty děti, kluci, pořiďte dřív, než na tom budete jako já,“ svěřila moderátorům pořadu Bičování Celebrit Tomášům Zástěrovi a Novotnému na webu Prochlapa.

Na adresu své těhotné dcery Agáty Hanychové, která přes požehnaný stav nepustí cigaretu z ruky a nevyhýbá se alkoholickým nápojům, pak řekla, že na tom nebyla jinak. „Nemá žádné výstřelky, chová se normálně, jen ti ostatní jsou nudní. Když jsem s ní byla těhotná, tak jsem taky kouřila a pila. A podívejte, co z ní je,“ uvedla Žilková.

Se svým manželem je prý spokojená, ale se smíchem prozradila, že je prý horší než dva předchozí muži v jejím životě. „Když přijel z ciziny, jeho neznali, mě jo, takže se po mně vyšplhal,“ prozradila s nadsázkou, přičemž se naoko zalekla, že video zahlédne její muž, kterému prý říká pravý opak.

Nakonec Žilková vzpomenula i na dobu, kdy se každý den objevovala na televizní obrazovce v reklamě na boty. Diváci si totiž mysleli, že snad vlastní opravnu obuvi. „Lidé mě zastavovali na ulici, ukazovali mi boty a říkali: Hele, mně se ulomil podpatek, co s tím jako budete dělat?“ dodala Veronika Žilková, která se na závěr nechala od moderátorů i s ohledem na název pořadu zbičovat, s chutí jim to však oplatila.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám