Hlavní obsah

Marešova exmilenka začala podnikat

Novinky, Karen Mchitarjan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Exmilenka moderátora Leoše Mareše Gábina Dvořáková začala podnikat. Poté, co se po rozchodu s nejslavnějším tuzemským moderátorem vytratila ze světa showbyznysu, rozhodla se, že si začne peníze vydělávat jinak než svými sexy křivkami. Chce si otevřít butik s oblečením.

Článek

„Před časem jsem se stala tváří jedné značky a to oblečení se mi natolik líbí, že jsem se rozhodla využít šance a otevřít si svůj vlastní obchod,“ svěřila se Novinkám Dvořáková, která podle svých slov ví, že hodně riskuje.

„Prozatím budu mít jeden malý krámek v mém rodném městečku ve Strakonicích. Nebude to nic velkého, protože začínám, a dát do toho nějaké velké množství peněz se mi moc nechce,“ vysvětlila modelka. Ta se také přiznala, kdo je jejím tajným mecenášem, který ji obchod sponzoruje.

„S financemi mi pomáhají rodiče, takže na to nejsem sama. Teď se už jen těším, až to 2. května otevřu,“ přiznala Dvořáková, která si v posledních měsících naordinovala mediální prázdniny. A po dvouletém utajovaném vztahu s Leošem Marešem se není čemu divit.

„Jsem ráda, že nemusím chodit na žádné akce a nejsem středem pozornosti. Nikdo mě nesleduje a můžu konečně žít klidný život. Konečně jsem šťastná,“ dodala mladá modelka, která již několik měsíců chodí s milionářským synkem Jakubem Malinou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám