Hlavní obsah

Dagmar Havlová se stala podruhé babičkou

Novinky, Karen Mchitarjan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Bývalá první dáma a nyní již dvojnásobná babička Dagmar Havlová slaví. V neděli se její dceři Nině v Praze-Podolí narodila dcerka Stella. A Havlová byla Nině, která má už dvouletou Sofii, po celou dobu nablízku přímo na porodním sále.

Článek

„Byla jsem přímo u porodu. Dcera je ještě na JIPce,“ svěřila se deníku Aha! Havlová, jejíž dcera měla rizikové těhotenství, a proto porodila císařským řezem.

Tato radostná zpráva je po dlouhé době první uveřejněnou informací o soukromém životě dcery Dagmar Havlové. Její soukromí je natolik střeženo, že se nikdo nikdy nedozvěděl jméno jejího nizozemského manžela, který je otcem její první dcerky.

Stejně tajně údajně proběhla její svatba v Anenském klášteře v Praze. Jednatřicetiletá Nina Veškrnová se se svým manželem seznámila během studií v Rakousku, kde získala titul JUDr. Dcera Dagmar Havlové předtím žila s izraelským hudebníkem Shalevem Ad-Elem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám