Hlavní obsah

Zahrál si v desítkách hollywoodských trháků, přesto ho nikdo nezná

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Las Vegas

Největší slávy se většinou dostane hlavním filmovým hrdinům, ale za zmínku jistě stojí i ti, kteří se mihnou v rolích vedlejších. Extra třídou v tomto oboru je přitom nenápadný a poněkud otylejší herec jménem Jesse Heiman, který se objevil v posledních deseti letech v padesátce filmů, seriálů, či pořadů, z nichž některé patří mezi opravdové kasovní trháky. Přesto jej ale znají nejspíš jen opravdoví filmoví fajnšmekři.

Článek

Američan Heiman se kvůli svému vzhledu typického teenagera při těle obvykle dostane k rolím nepříliš lichotivým, jako jsou například třídní otloukánci, neustálí jedlíci, nebo nešťastně zamilovaní chlapci. Jenže Jessemu je již 32 let a za celých deset let se prakticky vůbec nezměnil, a tak od režisérů získává podobné role stále dokola. Jedno je však jisté, takovou filmografií, kterou má za sebou ve svém věku Jesse, se může pochlubit jen málokterý hollywoodský krasavec.

Heiman se objevil například ve filmech a komediích Prci, prci, prcičky 2 (2001), Pravidla vášně (2002), Chyť mě, když to dokážeš (2002), Spider-Man (2002), Mládí v trapu (2003), Rande s celebritou (2004), Zbouchnutá (2007), Keith (2008), Jak na holky (2009), Sociální síť (2010), Transformers 3 (2011) a mnoha dalších.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám