Hlavní obsah

Hasselhoff: Chtěl jsem sex s Pamelou, ale nebyl jsem její typ

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Dnes osmapadesátiletý herec David Hasselhoff zazářil před lety jako šéf pobřežní hlídky v kultovním televizním seriálu Baywatch. Mezi "podřízenými plavčicemi" tehdy měl i hvězdnou sexbombu Pamelu Andersonovou (43). Ta byla spolu s ním druhou klíčovou postavou děje.

Foto: Profimedia.cz

David Hasselhoff po letech přiznal, že u tehdejší herecké kolegyně Pamely Andersonové ostrouhal.

Článek

V době, kdy seriál trhal rekordy sledovanosti v řadě zemí světa, milióny diváků i divaček spekulovaly - měli spolu ti dva v soukromí někdy sex? Až dosud se ani jeden z dvojice k otázce nevyjadřoval, ale David se nakonec po letech na toto téma rozpovídal v talk show Pierse Morgana.

Foto: Profimedia.cz

David v době, kdy lámal srdce ženám všech věkových kategorií jako Mitch Buchannon.

"Byl bych se s ní opravdu rád pomiloval, jenže k tomu bohužel nikdy nedošlo," přiznal nyní Hasselhoff otevřeně v show nazvané "Piers Morgan's Life Stories". A důvod, proč musel David ostrouhat a nechat si zajít chuť na bujné vnady blonďaté Kanaďanky?

Foto: Profimedia.cz

David Hasselhoff vedl tým plavčíků v seriálu Baywatch.

Foto: Profimedia.cz

Krásná Pamela Andersonová v době, kdy hrála ve slavném seriálu.

"Prostě chtěla jiné muže," pokrčil Hasselhoff rameny s rozpačitým úsměvem. Na jeho vizáži se v současnosti samozřejmě podepsal věk - a "Hoff", kdysi idol spousty žen na celém světě, to ví. Proto je rozhodnut nechat si před natáčením nového filmu trochu vylepšit obličej.

"Žádná plastická chirurgie! Ale trocha botoxu, do toho asi půjdu," připustil David.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám