Hlavní obsah

Herec David Arquette měl automobilovou nehodu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec David Arquette měl v pátek automobilovou nehodu a byl převezen do nemocnice. Podle jeho mluvčí je herec "o.k." a v péči lékařů. Uvedla to v sobotu agentura Reuters.

Článek

Podle serveru tmz.com devětatřicetiletý herec známý ze série hororových filmů Vřískot projížděl losangeleskou čtvrtí West Hollywood, když do jeho vozu narazil další automobil. Server zveřejnil fotografie, na kterých Arquette leží na trávníku u silnice a pak ho na nosítkách nesou do sanitky. Podle Reuters nebylo žádné zranění na fotkách vidět.

Dvě hodiny po nehodě herec na sociální síti Twitter napsal, že je v pořádku. "Nezapomeňte zapnout bezpečnostní pás - kéž bych ho měl," podotkl přitom podle agentury AP.

Devětatřicetiletý Arquette, který se rozešel s manželkou a bývalou hvězdou seriálu Přátelé Courteney Coxovou, po novém roce údajně kvůli problémům s alkoholem a depresím odešel na léčení. Léčbu po měsíci ukončil.

Zatímco v soukromém životě se manželé rozešli, na filmovém plátně se sejdou letos v dubnu, kdy se do kin dostane další pokračování hororu Vřískot 4.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám