Hlavní obsah

Hugh Jackman frajeřil na laně a málem přišel o oko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sydney

Australský herec Hugh Jackman (42) se sice proslavil jako Wolverine, ale ve slavné talk-show Oprah Winfreyové ho veškeré nadpřirozené schopnosti opustily. Hrdina hollywoodských akčních filmů totiž chtěl vstoupit na scénu dramaticky.

Foto: Profimedia.cz

Oprah Winfreová se snažila herci ošetřit ránu u oka.

Článek

Rozhodl se, že slaní na jeviště opery v Sydney na stometrovém laně. Bohužel ale zapomněl začít včas brzdit, hlavou narazil do konstrukce osvětlení a před zraky šesti tisíc diváků si poranil tvář a oko.

Když pak visel v postroji deset metrů nad zemí a snažil se nějak dostat dolů, zaslechli ho, jak říká: "No, skvěle mi tedy není." Pak poprosil o kapesník a dodal: "Poranil jsem si oko. Není to vážné. Hrozně se omlouvám."

Foto: Profimedia.cz

Tady byl ještě Hugh Jackman plný optimismu a rozdával úsměvy na všechny strany.

Foto: Profimedia.cz

Oprah Winfreyová herce utěšovala a snažila se celou situaci převést v zábavnou vložku celé talk-show.

Kamery na chvilku přestaly natáčet, zatímco akčního Jackmana vyprostilo šest záchranářů a herec s nimi nakrátko odešel ze scény. Když se objevil s flastrem pod okem, řekl americké moderátorce Oprah Winfreyové:

"Jel jsem dolů, všem jsem mával, díval se na přístav, viděl jsem tátu, děti a vás… Pak jsem začal brzdit a najednou rána." Také zažertoval o tom, že by ten kousek býval mohl dělat Bono, frontman U2, který se v show také objevil. Ale organizátoři si prý nemohli dovolit pojištění.

Foto: Profimedia.cz

Jackman se po ošetření s jedním z paramediků i objal.

Foto: Profimedia.cz

Jackman bral svůj nepříliš povedený vstup na jeviště sportovně.

Reklama

Výběr článků

Načítám