Hlavní obsah

Nosková dva měsíce po porodu: všechna kila dole a nová image

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Míša Nosková má všechna nabraná kila po porodu dole a rozhodla se pro změnu image. Nové vlasy, nový make-up i nový styl oblékání. Maminka šestitýdenní dcery Elišky se pro změnu rozhodla kvůli neustálým útokům módních expertů.

Článek

"Rozhodla jsem se, že půjdu trošku do sebe. Léta do mě novináři a různí módní kritici rýpali, že vypadám příšerně, neumím se líčit a oblékat, tak jsem se rozhodla, že s tím něco udělám," řekla Novinkám Nosková.

Na pomoc si přizvala vizážistu a stylistu Káju Pavlíčka, který jí s novou image bude pomáhat. "V jeho salónu jsem podstoupila úpravu vlasů, Kája mě učil i novým trikům v líčení a budeme pracovat i na šatníku," prozradila zpěvačka.

Nosková se ke změně rozhodla i kvůli připravované nové desce. "Chtěla bych pochopitelně na přebalu cédéčka vypadat co nejlépe, tak snad zase nedostanu od médií nátěr," směje se Nosková.

Míša je maminkou šestitýdenní dcery Elišky. Během těhotenství přibrala deset kilogramů. "Mám pocit, že jsem všechna kila nechala v porodnici. Jsem zpět na své váze. Nijak se nepřejídám, zákusek si ale občas v pohodě dám. Běhání kolem Elišky vydá za všechny diety," dodává s úsměvem hvězda muzikálu Děti ráje.

Reklama

Související články

Těhotná Nosková už čtyři dny přenáší

Zpěvačka Míša Nosková už čtyři dny přenáší svého prvního potomka a na svět se mu stále nechce. Dokonce kvůli přivolání porodu v neděli slezla i Sněžku....

Míša Nosková ukázala sedmidenní dceru Elišku

Zpěvačka Míša Nosková předvedla svoji týdenní dceru Elišku. Holčičku porodila císařským řezem minulý týden ve čtvrtek v porodnici ve Vrchlabí a dnes se celá...

Výběr článků

Načítám